Home Hvad er Kilen?
Bofællesskabet Kilen - hvad er det? PDF Udskriv Email
Skrevet af babak   
Tirsdag, 17. februar 2009 00:33

  Bofællesskab: individuelle boliger, fælles fordele

Andelsboligforeningen "Bofællesskabet KILEN" er oprettet i februar 1987 med det formål at erhverve, opføre, eje og administrere ejendommen Østerhøj Bygade 131 - 171 i overensstemmelse med foreningens idégrundlag.

KILENs hovedidé er at kombinere fordelene ved individuelle boliger med de mere kollektive boformer. Beboere i KILEN deltager aktivt i bofællesskabet og medvirker til at fællesskabet fungerer bedst muligt. Der er således skabt muligheder for et forpligtende, aktivt samvær, der kan fungere som gensidig, social og menneskelig støtte for KILENs beboere.


 

Ejendommen - rammen om bofællesskabet 

Ejendommen, der blev nyopført i 1989, består af 20 boliger og et fælleshus. Der er fem boliger på 65 kvm., to på 75 kvm., fire på 85 kvm. og ni boliger på 95 kvm., i alt 1.670 kvm. Fem af boligerne er i et plan, 3 er i 1½ plan og 12 af boligerne er i to planer med en trappe op til første sal. Boligerne ligger som rækkehuse i to rækker, som er forbundet med en lukket, glas-overdækket gade, som fører til fælleshuset

<

KILEN er en såkaldt selv-administrerende, privat andelsboligforening. Det vil sige at beboerne selv står for drift og vedligeholdelse af ejendommen. Til det formål er etableret en række grupper, som har det daglige ansvar for ejendommens drift. Foruden en bestyrelse er der en udegruppe, en indegruppe og en teknikgruppe. Alle andelsbolighavere deltager i en af de nævnte grupper.

Senest opdateret: Onsdag, 26. september 2012 21:22
 
 
DSC02502-1.jpg
Vi har 4 gæster online
_glasgaden-2.JPG