Kilen

Bolig til salg i bofællesskabet ´Kilen´ tæt på natur og ca. 20 km fra København centrum

Kilen er et velfungerende bofællesskab, der består af 20 huse opført i 1989. Kilen er beliggende på Østerhøj i Ballerup Kommune, i naturskønne omgivelser tæt på Jonstrupvang og Hareskoven.

Det tager ti min. at cykle til toget og derefter en halv time at komme ind til centrum af København.

Boligerne i Kilen ligger som rækkehuse i to rækker, der er forbundet med en lukket, glas-overdækket gade, som fører til fælleshuset. Fælleshuset er på ca. 400 m2. Udover fælles spisestue og køkken, er der legerum, ungdomsboliger, gæsteværelse, fælles vaskeri, værksted og et motionsrum. Huset, der er til salg, er på veludnyttede 95 m2 i to plan. I stueplan er der køkken/alrum, hvorfra der også er adgang til egen terrasse. På 1. salen er der badeværelse og 3 værelser. Fra repos er der adgang til hems.

Hvert hus har sin egen have/terrasse. Derudover er der en stor fælleshave med terrasse, bålplads, legeområder og sø, en stor kuperet græsplæne og aflåste cykelskure.

Kilen er en selv-administrerende, privat andelsboligforening, og beboerne står selv for drift og vedligeholdelse af ejendommen.

Vi har fællesspisning alle hverdage. Der er fire madgrupper, som på skift en uge af gangen, har ansvaret for indkøb og tilberedning af maden samt opvask og rengøring. Derudover har vi en del fælles arrangementer for både børn og voksne til jul, fastelavn, sommer og løbende gennem året.

Vi bor i øjeblikket 34 voksne og 19 børn i alderen 0-80 år i Kilen og søger et par, der er indstillede på at blive en aktiv del af vores fællesskab og være med til at udvikle det.

Man må ikke have hund eller kat.

Huset indeholder tre værelser, en hems og et køkken-alrum, med nyere køkken og nyere bad.

Huset er til overtagelse pr. 1. december 2018.

  • Andelens pris: 1.490.000,-
  • Forbedringer: ca. 413.000,-

Månedlige omkostninger:

  • Månedlig ydelse: 6303,- kr./måned inkl. vand og fælles vaskeri.
  • A conto varme: 571,-
  • Fælles Internet: 25,-

Køber skal godkendes af indflytterudvalget. Hvis du vil vide mere om Kilen, så skriv en mail til hussalg@kilen.dk. Vi holder fremvisninger søndag d. 23. september, lørdag d. 29. september og søndag d. 30. september. Tilmelding til åbent hus skal ske på hussalg@kilen.dk og skal inkludere:

  • navn på alle i husstanden
  • alder på alle i husstanden
  • ønsket dato ud af de tre ovennævnte

Pladser til fremvisning tildeles efter først til mølle. Tilmelding skal ske senest dagen før kl. 10.00.

Adressen på boligen

  • Østerhøj Bygade 157
  • 2750 Ballerup

Om Kilen

Billeder af andelen

image/svg+xml
image/svg+xml